Kalmar del 2.

Nu sitter jag här i Kalmar igen med Tv:n på och datorn vid sidan om, som vanligt. Det känns så ensamt och tomt men samtidigt är det en känsla som jag känner igen så väl. Ännu en gång har jag åkt från allt å alla hemma. Ja sitter å tittar igenom bilderna från semester, midsommar och andra tillfällen, det är väl dom man får leva på nu hela vintern. Jag har diskat precis ALLT som finns i köket idag, dammsugit 3 ggr tror jag och städat ur duschen - grundligt. De personer som bott här i MIN lägenhet skall nu vara borta, kanske lite överdrivet men ändå. De e min lägenhet liksom och det har bott andra här... å de e äckligt! Nu har ja lite ont i huvudet av all stress och all uppackning. Nu ser det i alla fall ut som vanligt här, till ytan. Sen att det fattas något här å där, eller någoN. Ja saknar redan mamma, Ludde, Casper och Rasmus och alla mina vänner!
Det är bara å inse, jag vill inte vara här, jag vill vara hemma. Men Men detta är som ja själv uttrande det - ett nödvändigt ont. Ja saknar min pojkvän i denna stund något helt skadat mycket och hoppas innerligt att han skall kunna komma upp i veckan om så bara för några timmar, så ja får krama, pussa och bara vara med honom! Ja får nöja mig med hans skivor och bilder på honom. Nu ska ja gå å lägga mig i min helt ensamma lägenhet.
God Natt och Välkommen tillbaka Josefine. --- Tack.


Bulgarien - ett land med smuligt toapapper...

Sommaren, hur ska vi sammanfatta den? Jag har haft en fästing på min arm - hu jeda mig, jag är ett födelsemärke fattigare på magen, för tillfället lite brunare än vanligt, en resa rikare och dessutom 2 par nya skor att räkna till min samling (3), ett par på väg! =) 
Jag och Rasmus har varit i Bulgarien och det är sommarens absoluta hjödpunkt! Jag har sammanlagt haft en och en halv veckas semester, varav en vecka i Bulgarien så det var en välförtjänt semester tycker jag! 
Vi kan väl säga såhär, att folk i Bulgarien är jätte trevliga även om man beställer kyckling tre gånger och får skinka, eller att en hawaii pizza mycket väl kan dyka upp med tre bitar annanas och korv!? Eller det faktum att cashewnötter är jordnötter, och när man väl beställer jordnötter så får man cashewnötter. Ja sikken matröra (!) =) hahahah! Vi bodde i alla fall på ett jätte fint hotell och tog dagen som den kom. Vår resa fick ett litet abrupt slut då vi tog fel på hemrese datumet. Men vi va lika glada för det! =) Vi trillade ur planet på Sturup halv fem på morgonen med 19 liter sprit under (mest Rasmus armar) och ett halv fungerande öra på pojkvännen, samt lite feber. Vi turades om att ha feber och att spring på toaleten - av diverse anledningar. En sak som slog mig vid diverse toalett besök (!) var att toalettpappret i Bulgarien är mycket mycket smuligt och mjukt, de gick sönder bara man tog i det tyckte jag. Men som de mesta toa-papper så fyllde väl även detta sin funktion, hahah! För övrigt tycker vi båda att Bulgarien väl är värt en resa och vi vet vart vi skall bo nästa gång vi åker dit, mellan alla tonårstjejer i stringbikini och sönderbrända finnar och engelsmän är det ett mycket trevligt land. Idag var det sista dagen på ett tag jag knäppte på min namnbricka på jobbet och jag lämnar allt till de andra. Alla nya klänningar som kommer in och allt annat kul som är beställt!!! Men, jag kommer titta inom för å hålla koll på grejjorna! =) Annars åker jag tilbaka till Kamlar imorn för att plugga politisk teori?! Och Gud hjälpe mig genom detta!! De e ju inte så man studsar av glödje men de är förhoppningsvis intressant!! =) På måndag börjar jag mitt andra år i Kalmar och, när man tänker på det - vart tog de första året vägen? Och vad kommer detta året att bjuda på? Den som lever får se....

Och sommaren i största allmänhet kan för övrigt beskrivas med ett ord ---> REGN!!!!