ÄckligT

Igår kom Carro nerrusandes och berättade att hon minsann rensat avloppen till handfatet på toan, och det stod klart att det förmodligen inte hade rensats på snart tre år.... say no more. En ENORM hårboll och en stank uppenbarade snabbt!
Då fick jag ju till å erkänna att mina avlopp förmodligen inte heller var så hårfria... :S Vi bestämde oss för att gå in, MED handskar (!) Avloppet till handfatet var inte så farligt, konstigt nog, kanske har någon förståndig själ som bott här mellan gångerna rensat det... för det var inte trevligt, men ändå okej.
Sedan käcker fröken Dickson ur sig att hon rensar avloppet till duschen varje gång hon städar, HERREGUD! De har jag Aldrig gjort... av ren rädsla, men samtidigt lite nyfikenhet öppnade två studenter på Ölandsgatan avloppet och den mest otroliga stank kom över oss, som för övrigt frambringade en huvudvärk resten av den kvällen! En lucka till gömde sig där nere, och mycket riktigt, den har nog aldrig blivit rengjord... :S De va så FÖRBANNAT ÄCKLIGT och luktade vedervärdigt för att uttrycka sig lite extra! Det var grön, svart, grå, brunt och skrik fyllde badrummet och jag tog min kruka som för övrigt är slängd och rusade ut och hällde ut den äckliga sörjan i rabatten.... Ah fyyyy!!!

Sen gjorde Carro rent avloppet medan jag stod brevid och skrek. Så kan det gå.

Urladdning

Rasmus kom till mig i Kalmar förra fredagen och skulle ha stannat till måndag em, men fick hög feber natten mellan lör-sön. Influensa... och så var vi fast. Paniken rusade inom mig när jag insåg att det var denna veckan jag skulle stänga in mig å plugga till tentan, som ja har fasat för i snart tre år nu... Jag visste att det skulle krävas en hel del av mig, då jag inte tycker att det är intressant med bild, form & web för fem ynka öre.
Rasmus feber steg i takt med min frustraton över att ja inte kunde någonting om sättare, layout och raster... Det fick bli tentaplugg på 18 kvadrat med en febersjuk pojkvän, som svettades och frös, svettades och frös... fasan var att jag också skulle bli sjuk, vilket INTE fick hända, jag skulle göra denna tenta till varje pris och bestämde mig för att hade jag feber på fredagen skulle jag minsann göra det ändå. På lördag eftermiddag fick jag bli dålig om jag skulle bli de, efter jobbet... Vi körde hem på fredag eftermiddag och jag jobbade på lördagen, igårkväll kom urladdningen, en Rejäl huvudvärk. Nu sitter jag försjunken i soffan och tittar på Stjärnor på is för andra gången denna helgen, och kan inte fatta hur jag ska komma ur soffan?! Det är sååå skönt och bara sitta här och glo. Stjärnor på is är för övrigt ett program jag kommer sakna Jätte Jätte mycket och fel par vann.
Min rumpa är bokstavligt talat fast i soffan och jag är inte ens ledig, för kursen är inte över än... veckan som kommer, kommer ta musten ur oss, då vi ska göra färdigt vår broschyr och vykort för att sedan redovisas. Till saken hör att ingen av oss kan programmen som sakerna skall tillverkas i, vilket i sin tur innebär att allting tar ungefär 10000000000000000000 gr längre tid och 100000000000000000000000000000000 ggr mer tålamod. Ja jösses, ibland undrar jag vad allt skall vara bra för...?

Nu ska jag jaga muffinsformar, på nätet för ur soffan kommer jag inte.