En jävla RÖV dag!

Jag kan utan tvekan kunna säga att denna dag går till top fem över de värsta dagarna sen Kalmar började. Från det att jag startade denna dag klockan halv nio har jag fram till nu och de lär fortsätta haft konstant huvudvärk. Att jag aldrig lär mig, nu talar jag till alla av det kvinnliga könet som vet hur det är att ha ont i huvudet precis ovanför ögat, bara på en enda punkt i skallen och veta vad som komma skall. Det känns som pannan hänger ner över ögat om man i grova drag ska försöka förklara det, som att du knappt orkar titta med ögat och röra huvudet blir en kraftansträngning du inte vågar dig på. Det var min start på dagen. Från klockan 10.10 till ungefär 22.00 har vi suttit med uppsatsen, effektiv tid säkert 11 timmar!! Sitta å stirra på en dataskärm i 11 timmar med ett fungerande öga, rinnande näsa, huvudvärk som spränger skallen av dig om du rör dig är inget jag rekommenderar.  Nu är det klart och jag är nöjd men inte ens det kan jag vara glad över just nu, det blev för mycket när jag steg in i min lägenhet. Då brast det fan. Jag har en vatten skada i väggen, när jag kliver in är väggen nerslagen och den enda möbel som står där den ska är sängen och mitt köksbord. Det luktar apa, det är spån över hela lägenheten, golven, mitt sängbord, min lampa som brukar vara svart men som då var vit, i min fåtölj, i min säng!? Och i min garderob!?!? Där brast det, Sandra fick ta den smällen men sen blev det lite för mycket med allt... då fick jag en blöt kind efter ett ordentligt vredesutbrott! Hade de där förbannade hantverkarna varit här när jag kom hem hade dom förmodligen inte kommit tillbaka, för herre min gud vad dom hade fått ta all min frustration över lång tid, och vi kan säga såhär - den va maxad idag! Kan dom inte städa efter sig!? Eller åtminstone sätta tillbaka möblerna!?!  Hade jag bara vetat om att dom skulle komma hade jag kunnat täcka över mina möbler själv, men inte ett enda jävla ord?!?!??!!??!?!!?Jag har inte ätit sen klockan ett eller när det nu var. Jag kan bara tala för mig själv att jag inte är trevlig när jag är hungrig.  En kall dusch och ett halv paket ballerina kex senare sitter jag nu uppkurad i min spånfulla stol och nyser med jämna mellanrum. Nu är det fan synd om mig tycker jag, dessutom är jag jätte orolig för Rasmus, har inte pratat med honom på hela dagen och det är ingen som svarar...
Nu ska jag knapra ett piller och jag säger bara det, kommer det folk till mig imorn som fortsätter slå in väggen så är det bäst för dom att dom städar för nu har jag minsann tagit väl mycket i den här jävla lägenheten!! Nu har jag all rätt å säga ifrån!! Jag är så less på allt här just nu och räknar dagarna till den 1 juni, när jag ÄNTLIGEN får åka heeeeem! :) Det är det jag lever för just nu, det och att jag ska få träffa Rasmus på fredag!!! (: Jag hade gjort allt för att bara få en kram av honom nu, det hade fixat allt.
Så efter tolv timmar uppsats, ett vredesutbrott, magknip, kronisk huvudvärk, en lägenhet full av små vita spån som luktar fan säger nu Josefine God Natt och vill aldrig mer uppleva den 23/5 2007. Och imorn ska man upp i ottan igen... just nu är livet allt bra härligt faktiskt.

God Natt.

1 år med Jroassemfuisne.

Hade någon talat om för mig den där dagen när jag satt på parkeringen på Väla och väntade med hjärtat rusande under tröjan på mig att jag skulle bli stört kär i anledningen till att ja satt i en bil och nästan kräktes av nervositet, hade jag inte trott denna någon. Jag har få gånger i mitt liv varit så nervös som då, de va den gången och när jag konfirmerades och skulle läsa inför en fullsatt kyrka. När mobilen ringde stod det mig upp i halsen, minuterna innan hade jag ringt till Rebecca och flåsat fram hur nervös jag var... nu ringde han!! Det var på stapplande ben jag klev ur bilen och började titta mig omkring på parkeringen, de va inte en bil utan säkert hundratals, tankarna som flög genom skallen på mig var främst, BRA, nu ska ja stå här å irra som en fjant, hur ser de ut!? Prompt bestämd på punkten att jag skulle Inte göra bort mig, när vi skildes åt skulle jag vara den absolut coolaste människa han nånsin träffat - mhm...(?) :P "Jag ser dig!" säger han. Var jag nervös innan, ja vad var detta nu då!? "Titta åt höger!"
Vilket jävla håll e nu höger Josefine!? Vänd dig inte åt fel håll!! "Nej andra hållet...!" Fan, typisch!!!!!!! 
Så stod han plötsligt där, i rutig skjorta, jeans och politbrillorna lös i kapp med solen, det var som taget ur top gun! Så va det de där med jordens mest felfria människa... jag hade hittat honom, men VAD gör jag nu?! "Hej!!" Så löste han det med en kram, en kram (!) Självklart, varför tänkte inte jag på de!? Vid detta laget, var jag tacksam över det faktum att jag stod på benen och att mitt hjärta inte syntes dunka!! De e konstigt, när jag tänker på det, kan ja få precis samma känsla idag som jag hade då och jag kan känna hjärtat slå fortare för varje tanke som hittar tillbaka och man upptäcker nya saker å skratta åt som då bara var ett enda flimmer av nervositet. Efter från min sida, några staplande fraser med huvudet fullt av "Tänk på vad du säger, hur du står, hur du går!!" "Tänk om ja har en fläck på byxorna där bak?!" "Gud, vad snygg han e!" "Titta inte för mycket på honom!" "Han får inte tro att du bara är något man plockar - nej nej." "Om jag tar av mig solglasögonen nu, var tittar jag då - utan att de blir pinsamt?!" "Faaan, va snygg han e" " E de verkligen han?" "Säg något!! Josefine, säg något, inte för uppenbart, utan sådär lagom bra fräckt!" åkte vi i hans bil in till Helsingborg och tog oss ner till stranden. Där blev vi sittandes en bra stund och så jag kämpade för att inte verka intresserad, herregud om man kunde kämpa så alltid hade jag kommit långt! Jag tittade förmodligen ut över havet mer än på honom, jag blev knäpp när han skulle gå å köpa nåt å dricka - nej nej, de ska han Inte! Tji, fick jag när jag stod där med en burk i handen - betalad av, ja just de...-honom. Det jag aldrig ska glömma var mitt klädval den där dagen, haha dagen till ära har jag samma byxor på mig idag som då. Efter måååånga klädbyten innan de begav sig så blev det linnebyxor!? ljusa!? I haremstyle?! Hur orolig var jag över att de skulle bli fläckar på dom?! Dessutom hade ja knytit dom så hårt så ja knappt kände benen, mer för att dom inte skulle gå upp och jag skulle behöva oroa mig över det hela dagen, öh?! För de lyckades jag ju me... Hur som helst, tiden flög iväg och vi reste oss upp och gick en bit bort. Efter en stund hittade vi ett pra gungor och bestämde oss för att pröva ett! Vi lyckades jaga bort ett mycket förälskat par, som bara hade varandra, en filt och en vatten pistol. Av hela stranden lyckas vi landa hos Helsingborgs mest nyförälskade par, denna gången var det inte top gun, det var inte min film, utan det var de där parets, säg, borta med vinden? ;P I mitt stilla sinne tänkte jag, jävla töntar. Innan jag visste ordet av var det jag som satt på en gång lutandes över en annan med mina läppar mot nån annans och ljudet av krockande solgalsögon uppstod. Jag har aldrig varit med om en kille som faktiskt frågat innan om han fick kyssa mig! Och vad säger jag!?? "Mhm!!" Det var inte det att jag inte ville, herregud vad jag ville! Men det skulle absolut INTE vara jag som tog de steget, nej nej nej. Men Åhååå så bra de blev! 
När det blev dags för mig å åka hem var jag 110% BOMB säker på att -honom hör jag aldrig mer från!- JOHO, för på något underligt vis så hade jag lyckats, jag VAR jordens coolaste människa, för som vi hördes! Och för var dag som gick blev det bättre och bättre och idag har vi varit tillsammans i ett helt år! Det har varit ett år likt en bergochdal bana, ibland med bälte inbland utan. Jag saknar honom när han inte är här och saknar honom när han är här och jag befinner mig på säg, toan!? Nu ska jag vara helt ärlig - att sakna en människa som befinner sig i rummet brevid dig trodde jag inte var möjligt och shit så fjantigt! Såna där gaggigggga gulligull par var det värsta som fanns innan, MEN, det kan man tycka tills dess att man själv trillar dit - FETT! Det är inte förrän du får uppleva det själv som du på allvar kan yttra dig om det! Inte förrän dess, och den där dagen på parkeringen hade jag inga förväntningar som helst på vad som komma skulle! Inte en enda. Och så hände det! Nu är det jag som är fullt kapabel till att sakna en människa när man e på toa, hålla handen på stan, pussa någon mitt på torget, i kassan på maxi, t.om. framför mina föräldrar!! På fullaste allvar så var det inte något jag alls förväntade skulle hända mig någonsin. Jag vet, det låter skit tramsigt men vänta ska ni få se och det är inte riktigt kärlek förrän du har en pojkvän som är villig å peta ut bananerna ur din flygande jacob för att du inte tycker om dom! DET mina vänner är äkta kärlek det! Så till denna underbara Tom Cruise ;) lookalike - Tack för att du visat mig hur det ska vara - på riktigt! Visst det har inte alltid varit lätt men tänker jag tillbaka på året så är det bara det bra jag kan komma ihåg och kommer komma ihåg så länge jag är vid mina sinnes fulla bruk. Tack för att du varje dag visar hur äkta kärlek skall gå till - på riktigt! Och du har gjort saker för mig som jag inte trodde var möjligt. Tack för att du alltid står vid min sida, Rasmus. Till alla er som inte visste det, så älskar jag honom och om du nu lyckats undgå det Rasmus så Älskar jag Dig.      

///Josefine.

Dum i huvudet? ;P

image7
Så vad hände med den där dieten..? Jaaaa... ehhh... jooo... den pågår... (lite) Dock på fel sätt.
MEN, jag var faktiskt riktigt duktig de första dagarna, iofs kunde man räkna de ja ätit på en hand men ja höll mig såå borta från socker... så va de ju då så att igår köpte jag godis och det MÅSTE vara såhär, att när du inte har ätit socker på ett tag, så när du väl gör de, så slår de slint ut av bara fan! Klockan 04.00 i natt var Josefine KLAR vaken och inte en tanke på å sova...de va mindre kul å gå upp imorse, dock.
Ja visst, diet å diet, nu just nu e de diet på hög nivå, inte frivilligt dock utan för att jag e sååå pank!! :S
För att testa mig själv, gick jag nästan två dagar utan å äta helt, jag åt ytterst lite och det är inget jag rekommenderar... gud, hon e ju totalt DUM i huvudet ju! Ja kanske... men vaddå, man måste ju prova om de e som alla säger och ja de e de... du blir helt lealös! Lyfta ett finger blir fan jobbigt, du mår illa, får SJUKT ont i magen, men å andra sidan så passade mina byxor sjukt bra den dagen! hahaha, nej skämt å sido - jag vet att de inte e bra, men man kan ju få skämta, när det inte finns något annat å skämta om idag - denna för jävligt tråkiga dag. Känns som att alla gör något utom jag... vad gör Josefine när hon inte har något å göra? Joooo... *trumvirvel* STÄDAR! Vaaa? Gör hon...? !!!! OVANLIGT?! Ja, så nu har jag iaf rent omkring mig... så de så. Om de nu ska va nåt å skryta med... ;P

Nehe om man skulle ta nåt å äta? yoggi men 0,1% fetthalt UTAN tillsatt socker eller slå på stort med en varma koppen? :P 

höhöhöhööö... 

I huvudet på Josefine

Så var han hemma, min Bästa vän, min prata-sent-mitt-i-natten-person, (inget ont Rebecca!..), min älskare. Tillbaka kommen från La Turkey! Tillbaka till mig, mig, mig, mig, mig! Jag säger dock, som Becca sa... du kunde vatt brunare! Inte JAG utan Rebecca, sa de! ;) Hahahah! Jag lämnade ytterligare en helg hemma när jag for tillbaka mot Kalmar igen... det känns att de snart e slut här, och tacka Gudarna för det, nu vill jag bara hem till allt roligt som jag känner och kan!
Det kom över mig en stund på tåget hit... de e en makaber värld vi lever i. En värld där någon öppnar ens väska och snor din mobil, som sen polisen hittar i ett skåp på knutpunkten, en värld där det snöar i Kalmar i maj, en värld där det kan gå från kasst till f'cking freaking underbart på bara en dag, en värld där längtan efter någon - nåt helt abstrakt faktiskt kan kännas och göra riktigt  riktigt ont, en värld där en person kan hysa lika stor avsky mot ta ex. fåglar som börjar härja kl 05.00 på morgonen, som hon kan längta efter någon speciell, en värld där sockerfi choklad INTE är något att rekommendera, en värld där personalen på MQ kan vara så sjukt otrevliga och snorkiga, en värld där  någon duschar till Robbie Williams She's Madonna på högsta möjliga volym, en värld där sömn inte ses väsentligt, en värld som fungerar alldeles alldeles förträffligt bra utan Habermas, en värld där melodifestivalen gått från f'ucking freaking underbart till, kasst räcker inte till... patetiskt? konstigt? sjukt? pinsamt? ... skit. En värld där min nära å kära har gråtit över spilld mjölk alldeles för många gånger nu... En värld där någon inte inser vad han har i en av mina bästa vänner... en värld där det gör mig så förbannad, en värld där mönstrade fickor är as coolt, en värld där det slår mig varje dag att jag är så lycklig för allt jag har.

Organisationskommunikation

Exakt hur stor är lyckan när man klarar tentan i organisationskommunikation när du är bergsäker på att du inte klarade den? Exakt hur stor är lyckan när man kommer hem efter å ha gått med tentan i väskan hela dagen, för att inte förstöra dagen med ett underkänt? Exakt hur STOR är lyckan när man kan åka härifrån så fort B-uppsatsen är inlämnad?? Jo det ska jag tala om för er!! ENORM!! :)  Jag fixade den här me!! På något magiskt konstigt sätt har jag lyckats klara mig undan omtentor ett helt år!! Fråga mig inte hur det har gått till och det är inte för att skryta, utan för de enkla faktum att jag är stolt över mig själv för det jag har läst i ett år ha rinte varit roligt alls, och den enda kursen som var kul va det ingen tenta på! :) Så därför tänker jag klappa mig själv lite extra på axeln och säga BRA gjort Josefine! Och redan denna helgen ska jag börja flytta mina saker neråt landet igen, nämligen HEM HEM HEM!!! Nu är det nära... in med B-uppsatsen sen e jag härifrån och kommer inte tillbaka förrän de krävs.

Om jag bara får tillägga en sak som inte alls har med detta å göra, så jävlar vad det är skillnad på nudlar och nudlar, jag hittade nudlarnas Rolls royce i mitt lilla skafferi, där va fan två olika sorters kryddor till?! Hiiiigh!! De e minsann annat än Eldorados jävla skit nudlar... sen kostade ju den här lyx varianten iofs 1,50 mer....

4 dagar kvar!!!

Det är när jag!

Det är när jag läser mina vänners kommentarer om mina skor som jag, bara vet att de e sååå Bra!
Det är när jag tittar på Sex and the Citys skor som jag, bara blir sååå avis!
Det är när jag hittar en bok som heter "skor" i rosa mocca som jag, bara måste ha den!
Det är när jag går omkring i mina klackar på kvällen för att öva som jag, bara vet att jag kommer bryta benen - om jag inte tränar lite till!
Det är när jag skrattar till Rebeccas kommentar som jag, bara GUD VA SNYGGA DOM EEE!!
Det är när jag inser att jag, bara Måste ha ett par Manolo's gröna med röda körsbär på!!!

5 dagar kvar..........

6/5 2007

Jag vettitusan vad det är med denna dagen... men idag har det varit MIn dag! Min lägenhet är finast i hela Kalmar, renast iaf! ;) Hela mig, hela mitt lugn har varit i symbios idag! Jag har gjort saker endast för min skull idag!
Jag går snart in på min nionde timme av mitt sex and the city maraton! Och vad mer skall man säga än KLOCKRENT! Det tar för lång tid å byta mellan avsnitten, man sitter som klistrad och det var längesen jag såg nåt så jävla klockrent och så sjuhelsikes jäkla BRA! De va dessutom mycket längesen jag såg så mycket fucki'n freaki'n  skit snygga skor! Å skratta rakt ut ibland må man till å göra!
Menar hon har sin egen spalt och jobbar på Vouge och fler Manolos än man kan räkna på BÅDA händerna! Avis, nej inte de minsta... ;P

Mindre än en vecka nu...
Nu ska jag fortsätta min Josefine kväll tillsammans med Carrie Bradshaw!

SKOR!!

Alla och då menar jag ALLA  bör ha ett par guld glittriga pumps i sin garderob som jag och petra har nu! Och herre min jösses, det var kärlek vid första ögonkastet, så sent sent på kvällen beställde vi ett par var och idag kunde jag hämta ut dom - GUD, så fina dom är! Man lämnar små glitter spår efter sig!! :-) Dom e så JÄVLA snygga, de e sjukt!! Jag finner inga fler adjektiv... Dom måste ses punkt slut.
Hur kan ett par skor få en å bli så glad, ja har suttit å stirrat på dom i säkert en timme med jordens fånigaste leende på läpparna... hahah! Dom har fått stående ovationer från både Carro och My!! -- We love it!! --
Nej nu ska jag ta å gå in MINA NYA GULD GLITTRIGA SKOR!!! :-)image6

Vad är det med kvinnor och skor?

9 dagar kvar.....

Normalt?

Är de normalt å gå omkring med mobilen i handen 24/7, ha den under ständig uppsikt t.om. med sig i sängen i fall han skulle ringa så du inte missar det...?