Hemligt uppdrag!

Detta är verkligen as kul, den 8:e mars skall vi på Rebeccas order åka ner till Malmö. Vi skall ta tåget och det skall vara ett tidigt ett. Vi skall ha minst 300 kr med oss och ingen vet mer än så! =) Skit spännande detta ju! Jag ser såååå fram emot detta!
De e massa saker som är på G här hemma nu! Em skall flytta hem! Reb har flyttat till Växjö! Jag är hemma! Vi skall få ett par sillisar i familjen! Coooolt! ;) Pattlisa. hihihi!
Kort uppdatering. More to come.

DANSA!!

Jag tittade på Let's Dance i fredags med flickorna och nu sitter jag och tittar på reprisen! VAD är det med det programmet? Det går inte att se det utan ett mega flin över hela ansiktet, och ännu mer VAD är det med mat Tina?! HUR HUR HUR Underbar får man vara, så klockrent äkta och helt underbar!! Fantastisk människa!! Hon sveper över golvet med ett av jordens största leenden och det ser såååååååååå KUL ut!! Jag ska inte sticka under stolen med att jag också vill dansa, få ha dom där klänningarna och faktiskt kunna dansa!! Helt sjukt vad roligt det ser ut!! Håret som flyger fram och tilbaka, höfterna som rullar av sig själv, och automatstyrda fötter som trippar fram över golvet, fort fort fort!! Det ser så JÄVLA kul ut!!
Och igår hade jag dagen till ära på mig min nya jacka från Ida Sjöstedt, FULL med paljetter, hela jag såg ut som en enda stor disco kula till premiären av 2008 års MELODIFESTIVAL!! De e kanske knäppt och vara så uppspelt, men faaan va härligt det är med Let's Dance på fredagar och Melodofstivalen på lördagar!! =) Nu är det bra. 
Glitter Glitter Glitter överallt!!