25 coming up!

Det kommer bli jättebra det här :) Har precis suttit en lååång stund och laddat ner musik till min fest!
Ingen fest utan tema :) Tror ni kommer gilla detta - skarpt faktiskt! Andra halvan av kvällen har gått till att noga välja ut detaljer till festen som kommer ge den pricken över i:et!

Här nedan kommer en välbekant ledtråd ;) Mer säger jag inte...

Jag är en snorunge!

Jag är en bortskämd snorunge tom...

ÅNGEST!

Nu sitter jag här med ångest upp över öronen och Sandras ord ekandes i huvudet "När man väl är där känns det som om man inte har varit där ifrån alls"...
Skola imorgon igen, och det är mitt sista år - på bra länge i allafall. När jag tänker tillbaka på det gågna studieåret ryser jag, och kan med all säkerhet säga att jag inte fixar ett sånt år till. Det är lite som när mamma och pappa skilde sig, jag kan inte tänka på det för det är lite för hemskt.
Min nya skolväska som jag lurat på mig själv ligger brevid mig, jag öppnade mailen precis och det rasslade till, både nya och gamla spöken... jordens bästa överraskning vi går från 9-16 imorn.................. Första dagen!
- Hej, välkomna tillbaka - nu kör vi SOM FAAAAAN!!!! Vi ska eliminera alla minnen från sommare, välkomna tillbaka till det som äter upp er inifrån och fullkomligt manglar sönder era vanliga normala tankar, välkomna tillbaka till sömnlösa nätter, panikattacker och annat jätte skoj!

Åh så jag ser fram emot imorn... Åååå så kul det ska bli.