Full av lycka?

Denna kväll skall jag sent glömma, eller kanske hela dagen? Vad hände ikväll egentligen? Alla andra drack men ändå va gasen som högst hos Josefine! När jag tänker tillbaka på denna dagen har den varit perfekt! Jag vaknade med en sjukt snygg kille bredvid mig och en stadig frukost intogs med trevligt sällskap! Sedan gick dagen i trevlig takt, precis det som jag ville gjordes, helt i min takt bestämt av mig, Love it!
Vi avslutade kvällen med kära vänner, som alltid så blir allt underbart kul i er närvaro och man kan inte ha tråkigt! Sitter å tittar på min ena hand som dagen till ära igår pryddes med naglar, den ena lillfingernageln är rosa, eller halvrosa kanske jag skall säga... tydligen fäster inte nagellack på plast... ;) inte denna plasten iaf, det är lite halvt om halvt, inte jätte grannt. Men satan va trevligt jag hade ikväll med mina vänner, de bästa som finns! Jag är helt övertygad om att om dom var fulla av alkohol så var jag full av lycka!

Nu ska ja duna och hoppas på en minst lika trevlig dag imorn, såna här dagar kan man leva lääänge på! Fler av dom, tack!