DUKTIG!

En bra sak med det här att läsa på distans är att man får skriva väldigt mycket och att många andra från samma kurs skall läsa det, ni som känner mig vet att jag älskar att skriva och jag måste få säga, skryta eller vad det nu är...nej det är bara berättat, jag har fått så mycket bra kritik och beröm från så många människor som säger att jag alltid skriver bra och det gör mig så glad! Nu skrivs det ju dessutom på engelska! :) Titta vad jag hittade idag:
"I too am a little bit unsure about where to write the address, I suppose there could be some flexibility regarding it. Josefine always makes her responses personal and warm, no matter how serious the subject is. I admire that quality in her. Your letter was very good too." //Skrivit av en kurskamrat till mig!!! :)

Sånt där lever man på! Får man vara stolt över sig själv i detta land, så är jag det nu! Jag är faktiskt imponerad över att jag klarar detta.
Bra till mig!


Till Petra...

Denna är till dig Petra, jag kanske inte kan se dig... men jag vet att du struttar runt såhär just nu! I bubbla utan bubbla, hela du bubblar! =)
image22

Längesen...

Hej Hej Hej Hej Hej Hej Hej Hej Hej Hej Hej Hej Hej Hej Hej!!

Jag  STOR trivs här hemma!