London + vintage + skor = Glad Josefine :)

Boende i London är klart! :) Vi ä båda väldigt nöjda med vad det blev!
Min del i det hela är - naturligvis shoppingguider! Lyckan på jorden är när man hittar en shoppingguide över vintageaffärer i London och orden "förmodligen världens största affär med vintageskor" uppenbarar sig!!
TJOHOHOHOOOOO!!
För övrigt håller jag på att bli sjuk, lagom till skolan börjar - givetvis!!

Äntligen!

Jag har haft en märklig längtan efter London sedan jag såg en serie om staden på TV när jag var mycket liten. Det var en vild fantasi om London och en grön sammetsklänning, riktigt hur de två är sammankopplade kan jag inte komma ihåg men sedan den serien och kännedom om London vid en ung ålder har jag förknippat London med en grön sammatsklänning med en liten vit spetskrage på!  
Jag känner på mig att jag och London har något speciellt! Så nu äntligen ska jag få komma dit!
¨
Jag kommer fira min 25 års dag i LONDON! Det kan inte bli mer än kanon - rakt igenom!!!


Nära mig.

Jag är Jätte glad när du är Jätte glad!
Jag satt här och var både spänd och nervös för något... för dig! När du sen är glad är jag gladare än gladast! Det bästa jag vet är när du skrattar!!! :)


There will be tears tonight.

Det kom över mig i helgen att det fortfarande är så mycket som är konstigt och ovant. Det har gått lång tid men det är för mig beundransvärt att saker som betytt så mycket inte vill släppa taget än.
Att inte kunna ringa dig och berätta nåt kul längre. Inte heller kunna ringa dig för att få ditt råd. Jag kan inte värma fötterna under ditt täcke längre, sticka in dom bland dina varma fötter och känna dig rycka till för det blir lite kallt. Jag får ringa till någon annan som hör att dörren är låst när jag ska sova. Jag kan inte hålla dig i handen innan jag somnar längre men jag kan fortfarande vakna av att jag famlar efter dig i sömnen.

Jag kommer aldrig förstå det - en dag delar man precis Allt och lite till - dagen efter delar man inget, förutom minnen - om ens det?

När ska det sluta? Det här med att hjärnan och hjärtat inte arbetar tillsammans är hårt.

Faktiskt roligt.

Jag såg Läderkappan i fredags.

Slut på semestern.

Idag är det min sista semesterdag... det regnar på min sista semesterdag.
Vad säger man? Tillbaka till verkligheten? Lite iaf, min verklighet kallas ju skola och den är fortfarande en bit bort - tack och lov!
Jobb imorn ja... jag gick hela gårdagen, natten till igår och i natt och gruvade mig över något men jag kom inte på vad det var... - jobbet! När jag slog upp ögonen imorse, stod det klart... 
Det är bra konstigt med kroppen så den säger ifrån, jag hade inte reflekterat så mycket över att det var jobb på måndag igen... men min kropp hade uppmärksammat det betydligt tidigare än mitt huvud... Ångest tror jag detta heter, ja. 

Imorn får man reda på allt som har gått fel under tre veckor och orsaken till felen heter Josefine... kul.

Ångest. 

Jag har iaf haft tre fantastiska semesterveckor - dom är det ingen som kan ta ifrån mig!!!


Ingen strand - utan Tom & Jerrykex!

Nattliga besök...

Jag drömde om dig i natt...
Jag satt hemma och tittade på en av alla deltävlingar i Melodifestivalen när du plötsligt poppade upp i rutan (!) Du körade bakom han Eddie, från Idol... du hade rakat håret på sidorna i linjer liksom och hade pufflugg, håret var färgat svart och du hade jätte sotad makeup, kronan på verket var ändå en svart spetshandske utan fingrar som prydde din ena hand... (?)

Börjar jag få problem, på riktigt?! För nu har det spårat...

So far - so very very good!

Sommar Sommar Sommar...


Midsommarhelgen började med en ordentlig Brunch

Midsommarflickor vid öppen eld

Efter Göteborgshelgen stannade vi på Ullared - upplevelse!!

Solnedgång på Öland

Ett kärt återseende på Ölandsgatan <3

Vackra rosor vid Kalmar Slott

Ellys dop i Vitabykyrka på Österlen

SOMMARHIMMEL över Vitemölla, Österlen

Sommarmat på stranden Vitemölla

Handelsbaren, Åhus - allas vårt HB.

<3

Och än är den inte slut :)