Ledigt!

Tentan lämnades in igår, känns? Jätte skönt! Känns det bra? Njaaaeee... om vi säger såhär, jag måste ha högre makter med mig om jag ska få G på den. Men det får jag ta då, jag orkar inte tänka på det just nu.

Såhär när det är mitt emellan två kurser är den bästa perioden i en students liv, då man inte kan göra nåt.
Gårdagen spenderades därför med mamma i Kristanstad där vi inte bara köpte nya träningsskor :) utan även fixade färdigt min bröllopsoutfit! :) Efter måååånga turer i olika provrum så sitter allt nu som en smäck och jag ser väldigt mycket fram emot lördag!

Jag har hittat jordens absolut finaste kjol, den är snudd på vacker och kommer göra sig perfekt på Emmahs bröllop. Den är i någon slags brokad och färgerna är guld, gammelrosa och mossgrönt, väldigt vacker. Till detta blir det en smått genomskinlig puderrosa blus som är hög i halsen med lång ärm. Guldskor och guldväska! Given succé!

Idag har det varit spinning, faktiskt så är jag himla duktig, jag och mina nya skor ska ta den här sommaren med STORM!!! Stoppa den som stoppas kan!!!

Luftfickor i skorna :D

Nya träningsskor inhandlade. Sett reklamen på TV med rumpor som är överallt? Yes, mina nya träningsskor.
Ja, är det någon som ska gå på sånt så är det ju jag.

Följ nedanstående konversation med tjejen på Stadium i Kristianstad:
Josse: Ursäkta mig men jag måste fråga, har ni dom där skorna som dom gör reklam för med massa rumpor som är överallt?
Tjejen: Haha, javisst har vi det!
Josse: Oh, jag måste få se, är dom sådär heeelt fantastiska?
Tjejen: Javisst är dom fantastiska!
Josse: JAG TAR DOM!

När jag kom hem med dojjorna slängde jag på mig dom och sprang faktiskt längre än jag någonsin gjort innan.
Dessutom tror jag att jag imponerade lite på min pappa (som är gammal maratonlöpare) när jag kom inflåsandes och frustandes genom dörre utbrast han: Är du redan tillbaka?! Va du ända där nere vid bron?? Ja jo det var jag ju faktiskt och lite längre t.om... :D hahah!

Det är lite vingligt å springa i dom - om dom fungerar el inte, får väl sommaren utvisa. Vi får se om det blir nåt killer ass eller inte! ;)

Ja, och dom är rosa.

Knäppigt

Jag kommer bli totalt jävla krullig i huvudet av denna tenta....!!!!!!
Sånt här ska man INTE sitta och göra när man skriver en tenta - blogga... då har det spårat ur.

QOQOQOoooooooowwowowooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihiiiiiiiiiiiiiiiijtttttttttttttttttttttttttttttopoiei! typ.

Josefine är - jag

Nu är det såhär att jag sitter med ett jätte leende på läpparna och lyssnar på gamla disneysånger... det är såhär jag är, jag blir galet glad av att höra Lejon Kungen eller Lilla Sjöjungfrun, där Sebastian sjunger: ta en kyss! Och Aladdin och Skönhteen och Odjuret och Tarzan och Djungelboken och och och och och och massa massa massa mer!!! Man blir så himla glad när man minns alla filmer och sånger. Barnsligt, nää det tycker jag inte alls!  
Nu är jag nog i mitt esse när det gäller musik! :D

Exakt den här bilden hade jag som plansch när jag var liten. Den satt på väggen precis brevid mig under min vångingssäng. Jag tittade på den varje varje varje varje natt innan jag gick och la mig. Jag minns att jag tyckte att Jasmine var den vackraste jag sett och att Aladdin var jätte snygg! hahahah! Och jag kunde filmen utantill, varje scen varje replik! Idag tycker jag fortfarande att bilden är precis lika fin som den var då för många år sen, varje varje varje varje varje natt...


Jag kan visa en värld...

Ett stadigt tag i kragen

Ny musik på ipoden, på med träningsskorna imorn igen. Nu är det på riktigt för denna säsong.

Hjärtan!

Ibland leker verkligen livet med en, det tar svängar som man inte begriper ett skvatt av. Jag och My satt och pratade om det igår, vad hade hänt om inte... och om inte... och om inte... om dessa saker inte hade hänt hade de inte heller lett till andra saker, som kom ur de där konstiga sakerna som man inte för sitt liv kunde förstå.

Idag läste jag en väns blogg och om hennes lilla hjärta som inte alltid vill slå de rätta slagen. En del av hennes hjärta är dött och fungerar inte, 16% av det fungerade inte för ett tag sen, men idag har det sjunkt till 12% som inte vill fungera. Hennes hjärta har alltså gått från att vara dött till att bli levande igen, det ska vara helt omöjligt enligt alla världens läkare... nu råkar jag ju veta att hon är lycklig och galet kär, och jag är helt övertygad om att hennes hjärta har vuxit sig starkare för att hon är - just lycklig. Här pratar vi om äkta kärlek. Jag är även helt övertygad om att ett hjärta kan gå sönder, inte bara som i hennes fall, men trodde inte att det bokstavligt talat kunde läka igen men nu har vi beviset i henne. Ett hjärta kan visst läka och växa sig starkare!

Jag tycker detta är helt fantastiskt att något som var dött har blivit levande igen och fått en hel läkarkår att klia sig i huvudet. Men kanske är det så att kärlek och känslor är något som vi aldrig kommer förstå oss på och kanske ska vi låta det vara så? Jag blir jätte glad av henne och att hennes hjärta blir helt igen :)  

Det är med detta i bakhuvudet och alla de tusen hemska saker hon har fått gå igenom som man verkligen får sig en tankeställare och därför säger jag att nej, nu räcker det.  
NU är det fan nog med allt gnäll från min sida. Här sitter jag med ett friskt hjärta och har inte förän jag träffade henne fått mig sådana djupa tankeställare om att man verkligen ska vara glad för att man slipper järntrådar i kroppen som måste pressas genom kärl som krampar, ångest och andra hemskheter som varken du eller jag ens kan ana. Jag är frisk. Vi är två flickor med varsitt hjärta, de är sönder på olika sätt men jag ska använda mitt för att göra ditt bättre! Så nu är det slut på att sitta här och tycka synd om mig själv, nu är det NOG.

--
Jag kommer inte sluta undra hur du och din familj mår, vad du gör och om du har det bra, inte heller sluta tänka på dig, skratta åt roliga stunder eller prata om dig och tokigheter du gjorde, sa eller kom på, men framförallt kommer Jag Aldrig Sluta Älska Dig.

Jag vet att det kommer bli något ännu mer fantastiskt av dig och att du kommer gå segrande ur varje strid du ger dig in i, för att du är den du är, det räcker för att vinna - bara vara du. Det har jag alltid vetat och älskat hos dig, det är något visst med dig - det vet du, jag och alla andra. Jag är ledsen för att jag inte på något sätt får vara där och se dig lycklig för det var verkligen det bästa jag visste, när du log som bara du kunde och kisade med ögonen sådär så dom blev små små små och jag visste precis hur många tänder du visade när du log för att du var sådär extra glad och lycklig! (9 st) Det största jag kommer bära med mig från tiden med dig är mig själv. Jag kommer ihåg att du sa till mig i sommras att det är du själv som har varit med och gjort den jag är idag. Jag minns hur du slet och kämpade för att få något ur mig, idag är det inte alls samma Josefine, inte alls. Jag hoppas att du mår bra, det är viktigast. Men här inne får det vara nog med deppande nu.

Hej då dy.


Så svart på vitt, kärlek är inget man ska leka med.


IIIIIIIIIItschy!

Det kliar på min arm så jag tror att den ska gå av snart!!! Hade inte gjort mig något om den gjorde det just nu faktiskt... stresseksem är diagnosen på det hela. En del av min vardag kan man också kalla det.

Möhippa!

Emmah ska gifta sig, självklart ska Emmah ha en möhippa. Möhippa ----> check! En hejdundrandes jätte mega trevlig kväll verkligen!


Nytt rekord

Tssssss... igår köpte jag 4 par skor! :) oj... mmm... MEN jag försvarar mig med att dom faktiskt bara kostade 430kr - totalt. Vill man så kan man och du brukar det gå oxå!

Ett par lila, ett par rosa, ett par svarta och ett par bruna.

Bra rea på Nelly.  

Drömmar

I mitt nya liv kan jag köpa hur många av dessa som jag vill och känner för. Mitt nya liv som tar plats när som helst nu... alldeles snart, strax... när som nu... nu... snart... nu?

NU??
Från livsfarliga net-a-porter

mycket aj aj aj

Igår sprang jag - idag har jag helt vansinnigt och okristligt ont i mina ben... :( Jaaa jag veeet att man ska stretcha efter, men nu har Sandra visat hur, så nu väntar jag bara på att kunna gå som en normal människa igen, innan jag ska stretchaaaa efter nästa tur.

Idag är jag bra!

Nu har Josefine inlett sin beach 2010 period. Tog första rundan idag, och jag orkade hela!!!! Behövde inte gå en enda liten bit ens en gång, ett litet skrik från mig uppenbarade sig när handen tog i huskanten! :) Nu är mina ben alldeles sladdriga, men jösses så nöjd jag är, så nöjd så att jag belönade mig själv med dom här:

Chiffon Floral Puff Dress SEK 249, Paprika - NELLY.COMOCH Open Back Floral Dress SEK 595, Jones & Jones - NELLY.COM

Idag är jag bra.


FAB


Kanon - helt enkelt.

röra

OKEJ, vad faaan håller jag PÅ med?! Vad gör jag?! Vad VILL jag?! Vad vill Josefine?!

Stark, Starkare, Starkast

Om jag eller vi är starka ibland, vad är inte du då?

Jag har det fantastiska nöjet och är priviligerad med att han en vän som är starkare än starkast. Om du visste vad jag beundrar dig för hur du orkar. Du kämpar och kommer alltid ut på andra sidan med samma förmåga att skratta som innan, det är beundransvärt Rebecca - du är fantastisk på alla sätt och vis! Du är helt FAB!

Love U, Att jag gör!!


Ska det verkligen vara såhär?

Jag köpte havrefras häromdagen, havrefras med torkade jordgubbar i... nu efter ca 4 besök i paketet ställer jag mig frågan: Ska det verkligen vara såhär? Var har mina jordgubbar tagit vägen, trots ett antal grävningar i paketet hittar jag inga... Det trillade ut 2 st vid första ansatsen sedan dess är det tomt.

---> resulterar i - ett helt vanligt paket med havrefras som kostar 8 kr mer, dock. Men men.

Visst

Visst är det allt bra konstigt vad livet leker med en... man kastat hit och man kastas dit.
Kanske är det så att vissa människor inte är menade att ha mer än korta perioder av, kalla det vad du vill - lycka, frid, sinnesro, framgång, en känsla av att vara nöjd. Visst kommer dom i omgångar men jag är helt på det klara med att det inte finns, inte allt på en gång. 

Visst har man varit lycklig i sitt liv men när ska man få känna att man är nöjd, att det är det här jag nöjer mig med: man ska inte nöja sig! Nej det ska man inte, men någon gång måste man ju ändå få komma till ett skede i livet där man känner att detta är rätt och det är såhär det ska va - jag är nöjd. 

Visst kommer det motgångar, herregud visst gör de det. Men när ska dom sluta, iaf lugna ner sig lite. När ska skolan börja bli kul, börja gå bra, när ska Jag börja få må riktigt bra igen? Sådär så man vaknar med ett leende på läpparna och faktiskt tror på en framtid. Känna att jag gör något av värde på dagarna, om det så är för min egen eller för någon annans skull. 

Visst låter det underbart med ett fungerande där det är en lycklig, glad, fridfull, sinnesfull och framgångsrik människa som spelar huvudrollen och hon fick den rollen för att hon är - nöjd.   

God Natt Josefine...

"God Natt Josefine..." Det var så längesen jag hörde någon annan säga mitt namn, Josefine... det är så sällan någon refererar till mig med mitt fullständiga namn.
Det lät konstigt, god natt Josefine... det var längesen - det var så himla längesen jag hörde att någon önskade mig god natt på riktigt.






Helt fantastiskt underbart

http://www.youtube.com/watch?v=ikTxfIDYx6Q