Naken Kärlek

Naken Kärlek ger underbara barn.

Låt mig ligga på din rygg och andas i takt med hur du rör dig. I flera timmar. Fastän det var mörkt i rummet, var dina ögon blåare än någonsin och tittar man länge får man känslan av att vi delar mer än vad vi tror. Titta rakt ner i min själ, så det känns långt ut i tårna.
Knyt din hand runt min och lyssna på det jag viskar i ditt öra. Jag såg ditt kritvita leende i ett svart rum. Vad var tid och rum? Något som inte fanns när kärleken visade vad den egentligen är - naken
.   

Det var Josefine...

i måndags... och jag fick en spa resa av mamma! :) Jag och hon ska gå på spa en dag när jag är hemma i påsk!
Kan behövas, undra om nån kan fixa min nacke... den gör bara mer å mer ont för varje dag som går, nu e de lite på den andra sidan me... :S just nu mår ja inte bra alls och tenta imorn, ja kan ju bara spekulera i hur det ska sluta.
En dags massage och bad i diverse växter och annan smörja, va de bästa som kunde hänt nu! Min mamma är en ängel!

Det är ofta det hemska som är vackert...

Det är en smärta som är dubbel, inte bara psykisk, utan om något så är den fysisk. Det är en smärta som inte går att stoppa. Smärtan är hos mig, det är min och det är jag som ska ha den. Att jag är en röv, är ett faktum.

Det är som att riva ur alla sidorna i din favorit bok, varför göra så? Varför förstöra den bok du läst så många gånger och tycker så bra om och skulle kunna läsa så många gånger till, om å om igen. Det enda som blir kvar är ett skal. Vad är en bok utan sidor? Inget. Det enda som är kvar är titeln på boken, boken utan innehåll.

Rädslan som finns med en varje dag, rädslan för att vara olika.

Jag borstade tänderna i duschen idag, något som jag ALDRIG hade gjort om inte Du visat hur man gjorde. Borsta tänderna är i min värld något som man gör vid handfatet, inte i duschen, det bara gör man inte. Men för att upptäcka den världen där man borstar tänderna i duschen, och inse att Gud så smart och praktiskt, det blir till och med kul att borsta dom kommer man på när man hållt på i 10 minuter. Så ännu en gång, en positiv händelse med att vara från olika världar...

"Det är ofta det hemska som är vackert?


Pappas Flicka

Visst är det något speciellt med att få beröm. Det händer inte så ofta men när det gör det kommer den där känslan av att någon faktiskt tyckte om det du gjorde. 
Sandra kan säga till mig att jag är duktig. Rasmus kan göra likaså. Mammor är mammor och det nästan förväntas av dom. Även om min mamma inte strör det kring sig så förekommer det, som när hon möttes av en gråtandes Josefine i pyjamas i sommras med antagningninsbeskedet i handen och orden poppade ut ur munnen på henne: Mamma, jag kom in i Kalmar... Att bemötas med en kram från henne då var förmodligen större och viktigare än pappret i min hand. Att farmor skickar sms i flera dagar och är överlycklig över mitt första VG är lika stort det. MEN, så finns det en vars beröm väger över litegrann... pappa. Det är inte vanligt förekommande - inte alls, men när det väl kommer och han låter riktigt imponerad av vad man har gjort är det så det trillar en tår nerför kinden och en känsla av att fy fan vad jag är bra infinner sig, det var verkligen BRA, för min pappa tyckte om det! Är det inte så som barn, att man strävar efter att göra mamma och pappa stolta över en och när man märker att man faktiskt gör det ibland växer ens hjärta lite för varje gång. 
Att säga till någon att det du gör är bra kan vara det som fattas hos någon. Att se din pappas ögon vattnas när han håller tal för dig på studenten är sånt som för alltid kommer finnas med dig på den där speciella platsen i hjärtat bland de där få speciellt utvalda händelserna. 

Att sakna sin pappa är hemskt.   

Min Helg.

Jag har haft en alldeles alldeles UNDERBAR helg! Rasmus har varit här hela helgen och åkte idag och visst är här tomt i vanlig ordning men det är ändå inte så hemskt för att jag vet att han kommer igen inom kort. Och om jag vill så kan jag hoppa ner i väskan som e full av hans kläder! :)
Jag ska inte skriva precis vad jag känner nu eller vad jag har upplevt denna helgen utan de ska jag säga till honom istället - de behöver ni inte veta.. ;) hehe! Men denna helgen så kände jag verkligen igen MIN Rasmus.
När jag upptäckte att jag har en John Travolta till pojkvän och medan vi snurrade på dansgolvet i takt med alla lamporna som blinkade i taket tittade jag honom djup in i ögonen och hela jag pirrade av lycka! Det var längesen jag hade så kul och var så glad! Vi kan göra allt, bråka, skratta, hyra film, dansa! Och vi är jäkligt bra på de! ;) 
Sen om man har skägg, eller är en jävla röv spelar ingen roll! 

I Löööve Dajje! 

Kvinna!

Nu ska jag berätta vad jag har gjort på internationella kvinnodagen...
Jag började min dag med att åka till skolan och kunde där konstatera att vi har ett jätte bra arbete som snart är klart.
Jag sov inte så mycket i natt... när natten började krypa på... (natt vid 00.00 är väl det normala, så vi kör på de, även om de inte gäller här) De kändes som jag hade grus i ögonen så trött jag va, men dum som jag tydligen är tog jag en bit kladdkaka och måste ha råkat ut för en socker kick eller något, för de gick fan INTE å sova!! Ena stunden va jag jätte pigg och va uppe och gick på mina 19 kvadrat - som om de skulle hjälpa? De va varmt i rummet, sen va de kallt...?! Ja de va ingen höjdar natt.
SEN!! Har vi här liiiite problem med tvättmaskien... JOO! Jag tävttade igår och kan säga att den tvätten ligger kvar!! Vi får inte upp luckan... och gubben som ska fixa den finns inte i Kalmar och har inte hört av sig, så för allt vad jag vet så kan min tvätt få ligga där över hela helgen... Vi e redan uppe i ett dygn. Hmmm... hur den kommer se ut eller lukta vill jag inte veta, hursomhelst så bör den ju vara ren, den har trots allt tvättat samma tvätt 3 ggr!
Sen fick ja en rejäl lektion om nässpray på apoteket idag, man får ABSOLUT INTE använda den nässprayen mer än 10 dagar, nu ska vi se här, jag har använt den i snart ett halvår?! hmmm? Oppps?! :S Så nu fick jag nåt annat, som de till min förtjusing blir värre av.. Bra där! Hon drog en story om när hon va med barn och sa att ja får ett helvete dom här dagarna när jag ska gå på "avvärjning" och vänja mig av med min nässpray, mmm det börjar ju bra?! Så min nässparys avvärjning började på internationella kvinnodagen! Ja tycker mest synd om Rasmus som kommer få leva med mina snarkningar hela helgen.. :( Vi får se hur detta går, ja tror ändå att ja ska fuska lite..! ;) För Rasmus skull! <3

Kvinnor kan!!


Veckan.

http://kolsyrad.blogg.se/1173292929_it_takes_more_than_a_.html


Livet?

På väg tillbaka till Kalmar. Vaknade med ett helt ok humör? har just nu, något helt annat? Kanske för att jag vet hur min vardag här uppe brukar se ut? ångest ångest och åter igen ångest! Är det inte ångest för skolan så är det ångest över något helt annat. Just nu känner jag mig så jäkla fast och instängd i allt jag är och gör, jag kan få för mig ibland att bara skrika rakt ut och slita mig loss från något som jag inte vet vad det är.

Jag sa till Sandra igår att var och en borde stanna upp och tänka på vad dom gör och om det ligger i den bana med vad dom vill göra. Vad fan är meningen med livet är en fråga som man borde ställa sig själv. Jag skrev ett rätt så begåvat sms till Christel om meningen med livet och rädslan över att göra fel för sig själv, att medvetet sätta sig i en dålig sits, att medvetet be om hjärtesmärta. Det finns inget som gör så ont. Men om man undviker det gång på gång i rädsla för att sitta där igen? vad är då meningen med livet. När man spelar The Sims 2 får man bestämma sina simmars ambitioner i livet, det finns ca 4, en för karriären, en för å bli så populär som möjligt, en familjeambition och en för kärlek. Sen är det bara för simmarna att haka på och göra det bästa av det som man bestämmer åt dom.

Kan det vara så? Att våra ambitioner bestäms den dagen vi föds och sen är det vår uppgift att ta reda på dom? Då har jag en fråga till HUR fan tar man reda på det då? Och om man vill ha en liten del av alla? I grund och botten måste man vara lycklig, är man inte det blir inte bara du själv lidande utan alla runt omkring dig med och du gräver ner dig själv - djupare och djupare för var dag som går och sen kanske det blir svårare att ta dig ur det där.

Det är nog dags att omprioritera här och börja skriva om roliga saker inte bara om att allt är ett litet helvete. Även om stora delar av i alla fall min vardag faktiskt är det och om man tittar lite närmre så är det en hel del av de samhälle som vi lever i som är rätt så bra åt helvete med det. Den Josefine som jag känner, den som organiserar och engagerar sig i alldeles för mycket, var är hon? Hon om har städ MANI och skakar av stress för att dagarna inte räcker till och hon som aldrig kan säga nej? Hon som faktiskt är omtyckt? vilken sten har hon krupit under? Hon som gör som hon själv vill och hon som faktiskt kan bita ifrån? Hon har varit borta ett tag och frågan är om dom som känner mig i Kalmar någonsin ens har träffat henne? Hon som verkligen åkte till Kalmar för att göra det hon tycker är roligt. Hon som själv valde att lägga en faslig massa pengar på att plugga och borde faktiskt göra det bästa av det och verkligen ta chansen som kommer här och nu. Kunna gå härifrån med en väska full av erfarenhet och kunna konkurrera med andra när det sen är dags.
Jag har för övrigt klippt mig och hör å häpna jag trivs. Det är precis ovanför axlarna och det var väl dags för en förändring även där kan jag tro.

Jag satt å funderade på det när jag åkte tillbaka hit och läste en tidning, vad är det du brinner för, vad är det du tycker är roligt? Allt ALLT vad mode heter och framförallt skor! Det är det jag tycker är kul, när vi bodde hemma hade jag en egen klädkammare, det var där inne man hittade mig om jag hade problem eller tyckte att något var jobbigt. Jag blir av någon konstig och sjuk anledning helt lugn av mina skor eller å prova kläder! Mår man dåligt finns det inget som går upp emot en dags shopping, det där kanske man skulle kunna forska i för det är alldeles sant. Man ska göra och pyssla med sånt man tycker är kul! Din ytliga lilla jävel, ja kanske de men ta mig för den jag är. Gillas det inte så herregud lämna mig i fred! Jag antar att det är upp till mig å göra något av det hela! Och OM jag ska!! Skärpning Josefine!! Ja.

Och HUR kan man ha shorts på sig en dag som denna, de kan tänkas vara 1-2 grader ute!?

Livet är verkligen alldeles för kort för att slösa bort. Det är något som alla borde ta till sig och tänka på. Man ska vara lycklig och faktiskt leva.