Jag är så ofta kall om mina händer..

"Josefine, du har verkligen gjort min dag!" Sen kom ett stort leende, ett handslag och en önskan om en trevlig helg.
Jag fick mig verkligen en funderare igår och idag talar de tydligare än nånsin. Det är ovanstående ord som stannar kvar hos en, ett äkta tack och ett sant leende från en vilt främmande person som Du verkligen har gjort glad.
De människor som säger att kläder inte har någon betydelse har inte sett någon titta på sig själv i spegeln och efter många om och men fyra av ett sprudlande leende och det lyser i ögonen på dom - då vet man att det är rätt. 
In kom en dam och skulle på sin sons bröllop i Egypten och ville ha en jätte fin klänning med lång ärm och inte så ringad med tanke på deras religion sen hade hon nog st 50. Inte lätt... Denna människa hade jagat klänning i en evighet och hade i princip gett upp, och trodde väl aldrig att hon skulle vara fin i en klänning. Det slutade med en blå klänning, handskar, underkläder, och en sjal plus lite pyssel till. Hon var så NÖJD och så Glad. När en människa vänder sig till en och ögonen lyser av lycka går det rakt in i hjärtat. 

Dessa hittils fyra veckor har varit skräp - praktikmässigt sätt. Har det fått mig att inse något så är det att jag uppskattar mitt jobb mer än någonsin. 
Tre dagar kvar nu, se e de ÖVER. 

gå gå gå gå gå gå

Praktik, 3 veckor kvar... sen e de fasen sluttampen, behöver jag säga att jag längtar!!