Desssssa Meeeee

Dom här blev oxå mina för ett tag sedan, och visst är dom fantastiska? :)

!

Simply the Best

Som syntes igår hade jag kärleksbesök i helgen, när vi inte målade naglarna sprang vi en kort sväng på stan i kylan, där gick vi och huttrade då det kom över mig, DEN NYA SKOAFFÄREN nere på Baronen. Jag hade hört på omvägar att det skulle vara ett bra ställe, men konstigt nog hade jag glömt å springa "förbi" där...

Nåväl, när vi ändå var i krokarna drog jag med mig Rasmus dit, och när ljuset från affären studsade mot mina ögon, kostaterade jag och min hjärna, att vi hade hamnat i paradiset! Det är absolut inte det flashigaste stället, men så fina skor dom har och det bästa av allt är att dom är TOK billiga! Och nu har dom öppnat bara några meter från där jag bor, sa jag att dom var billiga?! Släng dig i väggen Din Sko! Heeeelt sjukt!
Jag var tvungen att prova och Rasmus stod snällt och tittade på och konstaterade att han har en sjuk flickvän. Det sved lite i hjärtat när jag hittade 2 jätte fina men jag visste att jag inte hade råd, då tar Rasmus lådan med skor i och går mot kassan och säger att, "Bra då tar vi dom!"  
Jag fick dessa underbara skor av min UNDERBARA pojkvän!

Fötter på besök

Rasmus var här i helgen och vi provade något alldeles nytt (för honom iaf) Nu är bilden lite dålig kanske, men jag har massa små prickar på mina fötter och Rasmus har alldeles färgglada fossingar. Måste ge högsta betyg för att aldrig ha målat naglar innan, och visst är vi fina?

Jag vet att varken jag eller Rasmus nånsin kommer vinna pris för vackrast fötter... 



 

KFF

Alla som känner mig, lyssna NOGA på det jag ska säga nu...
I samma stund, tajming som fan, som jag satte mina fötter på perrongen igår, efter det att man åkt förbi ett Kalmar slott som var uppljust i rött och vitt dagen till ära, tjöt det i precis hela staden och bakom stationen kom där säkert tio brandbilar med sirener och ljusen på, X antal polisbilar, 100 vanliga bilar och skit många lastbilar och mitt i alltihopa åker en buss med Kalmar FF. Hela stationen stannade, så även jag (!) och tittade på spektaklet! Alla människor såg så otroligt glada ut, och folk hängde ut ur bilar och fönster och gastade och skrek, de tutades hej vilt och jag har aldrig varit med om maken! Bilar stod parkerade precis hur somhelst, och helt plötsligt började folk springa, och jag sprang utan å veta vad jag sprang för... till saken hör att jag bor ett stenkast från stortorget, jag blickade upp mot torget och det rök och lös i rött och folk skrek, jag slängde av min väska och var tvungen å gå upp och titta vad det var frågan om.
Det hade samlats flera tusen människor i rpecis alla åldrar för att titta på Kalmar FF i guldhjälmar. Där stod vi å glodde på dom, och man kunde inte låta bli att titta sig omkring och hajja till för att satan vad en sport kan föra samman folk. Där stod Kalmars befolkning och skrek och hurrade, bilar kröde omkring och tutade, vägar var avstängda, de sköts raketer och alla - precis ALLA var sjukt glada. Jag begav mig hemåt och satt hemma och lyssnade på alla lastbilar som körde precis utanför och skrek, blinkade och tutade.
Idag sitter det banderoller, ballonger, ALLA affärer har grattisskyltar uppsatta och det regnar röd/vita halsdukar och mössor på folk. Vi var en sväng på torget idag oxå jag å carro, då var där ännu mer folk och dom trängdes längst hela Storgatan för att få gratta Kalmar FF. Visst är det stort och till saken hör att jag är INGET fan av fotboll, men jag ska lyfta på hatten och ge mig. Så lyssna nu... det är faktiskt så man blir lite stolt och när man ser hur en hel stad LYSER upp då får man ge sig. Grattis säger jag me! :) Okej, fotboll är inte mega kul men nu är det ändå okej.
Och maken till jippo de har jag aldrig varit med om, kära nån!

Fransklänning a'la Charleston!


Jag vet att jag redan har bloggat en gång idag, jag har sagt att ja inte ska bli en sån "bloggis" men nu måste jag göra det i alla fall för jag vet inte vem jag ska berätta det för, men jag har ÄNTLIGEN hittat min klänning!!
Det började förra nyårsafton på Gina Tricot, där hängde den, en svart Charlestoninspirerad klänning med fransar! Med andra ord så dansar hela klänningen med dig när du rör dig, den var underbar och den skulle bli min att bära förra nyårsafton och jag skulle fästa ett svart band i pannan och locka håret i små korta lockar, och sen skulle ja fira världens bästa nyår i den. Det var med lätta steg jag studsade ner och skulle köpa den, tar den med mig in i provrummet och den sitter som "hej, kom och hjälp mig". Jag försökte och försökte för att komma på hur jag skulle kunna ordna detta, men det var kört. Jag blev så fruktansvärt besviken. Jag hittade en annan Underbar klänning att ha på mig men har aldrig riktigt kunnat glömma den... den har liksom etsat sig fast. Sen såg jag en film i sommras med, nu kommer jag inte på vad hon heter, den rödhåriga tjejen i spindelmannen, den var från det klockrena och underbara 20-talet! Där dom dansade Charleston och fransarna flög i takt med musiken!! Då kom jag ännu mer att tänka på denna klänning, sen en vacker dag ramlade jag över en inne på nelly.com men de kostade för mycket... men den va underbar. MEN så har H&M en som Emilie tipsade mig om när jag berättade om min nelly klänning. Jag skyndade mig dit dagen efter det att hon sagt att dom hade en på H&M, men vad trodde jag... den var slut och fanns i en mintgrön version... men den skulle ju vara svart... :( Jag har letat och letat efter denna klänning över hela Skåne och nu även en bit in i Småland. Tydligen har den funnits i rosa också... men jag ville så gärna ha den i svart. Idag provade jag den inne på H&M men i beige, vilket inte är min färg, och hon som jobbade och fick ta alla mina frågor om denna klänning sa att dom hade något liknande på ovanvåningen, jag tog klänningen i beige och stack upp men den var.... slut. Jag stod länge och glodde på mig i denna klänning i beige... naken... naken... det bara gick inte med beige... det gick helt enkelt inte. Linnet fanns i svart och jag pillade lite på det, men det var ju en klänning jag ville ha... :( Jag svängde runt i provrummet en sista gång och såg hur fransarna flög och tog motvilligt av mig den och gick. 
Ikväll loggar jag in på deras hemsida och DÄR ÄR DEN!! I svart och helt underbar!! Ja ska ha den till mina nya svarta skor, och nu återstår ett "pannband" sedan kan det bli nytt år hur fort det vill! :) Den är min, och nu ska jag bara gå här och vänta och längta efter min fransklänning!! För nu har jag eeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn!! Visserligen kommer den inte förrän i december någon gång, men "den som väntar på något gott väntar aldrig för länge" som min mamma alltid säger, och jag är ju van, jag både längtar och väntar ju jämt på Rasmus! ;)

Rabattkoder som faktiskt funkar till H&M hittade jag inne på rabattkod.se och är 1825 och 1304 dom ger 50kr st, alltså 100kr tillsammans, vilket är mkt för att vara på H&M!!

GLAD är jag!! GGLLAADD!!

Lovely little things!

Dessa underbara ting kom till mig igår, då fick jag Äntligen Äntligen hämta ut dom! Och dom är precis lika fina i verkliga livet på min fot som dom är på bilden, Lovely little things!
Hur kan ett par skor göra hela ens dag, nu sitter jag här med skorna på mina fötter och Vips så blev dagen mycket bättre än innan! :)


Ja...

Igår när jag åkte med TÅG tappade dom en del... den delen som gör att de inte svänger så mycket, den tappade dom på spåret nånstans... men som tågvärdinnan sa, "det är inget farligt, den sitter där endast för komfortens skull". Hoppas för dom som skulle hela vägen till Stockholm och hade några timmar kvar att dom kunde sätta på en ny.
Men till saken, dom TAPPADE en del av tåget................... say no more.

igen....

Nu ska jag snart åka tåg igen... JIPPI! helvete....