En vecka av slit!

Måndag - måndagar är alltid måndagar och inget är som en måndag...
När jag tänker tillbaka på veckan som gick hände det en hel del faktiskt.

Tv4 var på jobbet och filmade i torsdags för ett bröllopsprogram som ska sändas till hösten. Detta innebar att jag sprang i panik på onsdag morgon och kväll och piffade MB. Sedan visar det sig att de knappt filmar nåt alls... de filmar inne i provhytten på balavdelningen? Snorkigt filmteam dessutom.

På fredagen filmade en inhyrd reklambyrå, som i sin tur hyrt in 8 modeller från en modellagentur, som i sin tur hade hyrt in en regissör för att spela in en reklamfilm som ska rulla i våra montrar när vi är på mässor... spännande att se faktiskt.

Sen har jag stött på den mest PETIGA kunder i hela mitt liv, hon/han hamnar utan problem högst upp på listan över iddi-kunder. Hon/han tar första platsen med hästlängder, och tro mig - då har jag varit med om ett å annat råååpucko! Denna kund bokstavligt talat sög musten ur mig och det sjuka var att det var inte bruden som va tokpetig utan det var hennes kille?! Det har ingen av oss varit med om, under alla år MB har funnits!
Det fick absolut inte hänga över här och där, och klänningen satt inte som den gjorde sist - det var inte slät över bysten som den som de provade första gången... den klänningen de hade fått var inte alls bra - trots ändringar.
Och som han pillade på henne och petade för att allt skulle sitta hundra... han var skruvad. Susanne berättade sen att han hade sagt att de hade haft fredagsmys och dagen efter hade han skickat ner henne på gymmet för då hade hon ätit för mkt chips........................................ kul kille!
När hon får på sig sin bh som hon beställt, är den tokstor! Hon får ha den minsta storleken vi har och har tappat en hel kupstorlek... men han hävdar fortfarande benhårt att nej nej hon har inte gått ner i vikt, utan det är klänningen det är fel på. Hon storgråter och han dansar runt henne och drar i henne för att kolla var felet över bysten verkligen ligger.... han tröstar inte henne en enda gång, utan det är det jag och Sylvia som får göra... asså mer rubbad kille får man leta efter! Tro fan hon har gått ner i vikt, han har väl henne under sjuk uppsikt.
Hursomhelst tar de sin klänning och går. Dagen efter ringer HAN - inte hon... och då var det ju fel som fan igen. Så i fredags kom de tillbaka... och efter många om och men och lite tårar så hittar hon en ny klänning. Men herregud så dessa människor sög musten ur mig. Jag sprang benen av mig för deras skull och nu kommer de nästa vecka för att hämta den nya klänningen, undra hur många timmar vi har lagt ner på dom?!

Sen ringde där en annan och var arg som ett bi och i princip hotade mig, "jag skulle vara glad att han var i Kristianstad nu och inte i butiken..." O K E J ! Jo jobba med folk som ska gifta sig är KUL - nästan jämt. Nästan...

När Katarina och Susanne är borta och Joakim svävar i det blå är det jag som är högsta hönset och sköter rodret. Och det känns, vill jag lova. Det tär på en, det vill jag lova! Ibalnd är det underbart ibland suger det, när man måste vara hård och faktiskt bita ifrån! Mmmmm, men man växer! 

Sen stör jag livet ur mig på en av mina arbetskamrater.... Shiiiit men det är en annan historia! 
Imorn är jag ledig, och jag har inte sett fram emot att vara ledig såhär mycket på väldigt länge. 

Jag tror ett år av HÅRD skolgång börjar ta ut sin rätt nu, måå jag bara orka jobba och hålla skenet uppe tills min semester! :S 


"Störst av allt är kärleken"



Så kom det äntligen, det efterlängtade prinsessbröllopet - iaf av mig. Så länge jag har haft den här bloggen har jag vid varje nytt år frågat mig själv om detta ska bli det år då kronprinsessan gifter sig? Och den 19 juni 2010 gjorde hon det! :) Och vilket sjuuukt fint bröllop! Jag, en helt vanlig dödlig är rörd till tårar och vet inte vad jag ska säga mer än - underbart!

Jag är jätte trött efter att ha tittat på Tv sedan klockan 15.00 till nu när hon är 00.45 och de håller på att runda av med bilder från dagen som gått och vi lämnades med en fantastisk brudvals från slottet och en strålande vacker prinsessa! Hela veckan har det fullkomligt lyst om henne, hon har bokstavligt talat lyst av glädje och lycka!

Visst är man barnsligt förtjust i bröllop och vackra klänningar, det är så det är - det är så jag är. Denna dagen har jag längtat efter sååå länge nu och i en hel vecka har jag kunnat följa massa underbara klänningar och vackra människor! Jag var tvungen att öppna datorn och skriva lite, för jag fullkomligt bubblar av massa känslor och dom är så fina ihop, jag finner inga ord!

Jag trodde tårarna skulle forsa längs mina kinder största delen av denna dag men när vi satt där i soffan, jag, mamma, My & Reb med tiaror från jobbet i huvudet var det två speciella stunder som fick mig... när de sa sina löften till varandra och när Daniel höll sitt fantastiska tal till Vicktoria fick jag kasta in handduken och megde för mig själv att jag hoppas att jag någon dag jag också kan få vara så glad som Viktoria och Daniel var idag, men ett leende som en sprucken melon - som min pappa säger.

Som prästen sa till Daniel, "stark och modig är den som vågar bli buren." Ord att både fundera över och ta med sig.  

"Störst av allt är kärleken"


D R E S S

Nu tycker jag att denna klänningen är helt fantastiskt fin!! Till bröllopet kanske? :) OM jag lyckas hitta en 34. Den verkar vara slut i nästan hela landet... därför har jag nu engagerat Emilie i detta sökande, vilket innebär att vi även täcker Norge i denna världsjakt på den perfekta klänningen till Paulas bröllop! Den är från Acne och är helt galet fin!

Med dessa till? Eller ett par gula kanske? :D

 
Med detta halsbandet till?


Kan bli tokigt fint! :D



En Fantastiskt rolig helg!!! :D

Jag och My har sagt att vi ska försöka återuppliva de där gamla somrarna, såsom somrarna efter studenten och göra just denna till en sommar att minnas - och jag tycker att vi har fått en flygande start! Med sååå mycket mer - som komma skall.

Igår hade vi möhippa för Paula och jisses så skoj vi hade!! Och jag kan tillägga att jag har VINDSURFAT?! De må ju ha varit en syn för gudarna... men jaja... hahaha mkt roligt i full stormstyrka, och det var sjuuuukt kallt. Sjukt. Idag är man full av skärsår och blåmärken men vad gör det när man har skitskoj?! :D Magdans fick vi också prova på... hahahah! Kanske va det en ännu värre syn...! :P Vi va på spa och badade i badtunna, det var kanon rakt igenom helt enkelt!! :D Tusen Tack till alla för en Underbar dag igår!!

Nu fortsätter jakten på en klänning till hennes bröllop, för den rosa har jag avskrivit. 

 

Ett geni på att välja klänningar!

Måndag, tisdag & onsdag... det var dagarna jag skulle ha till å göra min komplettering på... mmmmmmm... Mina damer och herrar - det har tagit tvärSTOPP!!
Nu har jag bestämt mig för att inte panika, väldigt olikt mig att strunta i dealines som jag sätter upp för mig själv... men den ska va inne senast den 25 augusti, så nu får det vara ett tag. Jag förväntar mig inte att jag ska vakna en dag och känna: Idag, ja idaaag då ska vi plugga, åh så skoj! Nej... men kanske mer av en känsla som inte skriker NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

Imorn går jag på vanligt schema på jobbet... och nej jag kan inte börja gnälla över det redan, då kommer det bli en lååång sommar, så jag håller käft! :) Men matlådan e klar och kläderna ligger framme. Nu saknas bara ett sommarkort, sen så är sommaren här "på riktigt" då är det som det brukar... Imorn kastas jag in i balsäsongen när den är som mest intensiv - bal på söndag i Hlm och alla kläder kommer tillbaka från balen i kristianstad! :)

Åh, jag skulle precis leta upp en bild på en balklänning till detta inlägg när jag ramlade över ett inlägg eller ett omdöme som finns att skriva på Rejta - och det handlade om mig!!! :) Jag blev och är fortfarande djupt rörd av detta, TITTA så fint:

"Otroligt omhändertagen

Josefin(e), hette den tjej som hjälpte mig att prova balklänning. Ett riktigt geni på att välja ut klänningar sla jag säga. Jag gav bara en halvtaskig förklaring på ungerfär hur jag vill ha den, sedan plockade hon åt sig (med mitt tyckande såklart) och så provades det. Den ena (som jag sedan valde) hade jag på mig tre gånger, och inte pustade och stönade hon för det. Tackar å hjärtligt för mottganadet. Jag är EXTREMT nöjd med besöket. Hoppas även klänningen är perfekt när den kommer... Dock blev jag lovad den klänningen jag prövade om det skulle vara något, vilket är lugnande!"

Nu känns det faktiskt mycket bättre å gå till jobbet imorn!! :) Stolt, mmmm sånt här mår man bra av å höra!


Är det bara på film?


Vem vill inte ha någon som känner dig utan och innan, som vet vad du ska säga innan du själv vet det. Någon som vet precis hur du funkar... vilka knappar man ska trycka på för att såra dig som fan, göra dig rosenrasande, göra dig gladare är lyckligast. Vem vill inte ha någon att hoppa upp i famnen på, någon som du kan ligga och titta på i timmar - tro att det gått 10 minuter och det har gått två timmar... Vem vill inte känna hjärtat rusa under tröjan när du tänker på denne någon? Vem vill inte skina som solen när man får ett sms? Vem vill inte springa förbi speglar och se ett leende på sig själv likt en sprucken melon, sådär otäckt så att du inte kan sluta le? Vem vill inte vara med om att allt är bra och jätte skoj? Vem vill inte bli kysst och känna huvud, armar och ben lossna? Vem har sån tur? Vem träffar så otroligt rätt? Vem förstår? Vem kan möta dig på halva vägen innan du själv inser att du är halvvägs? 

Det sägs att när man är kär gungar hela ens värld, må va... stämmer inte. Den blir stabilare är någonsin. Så var det iaf för mig. Som om alla pusselbitar plötsligt föll på plats.
Är det bara på film sånt händer? Vilken flicka önskar inte att livet vore lite mer som en film...  

Vem vill inte kalla sig lycklig? 
 

Solhelg


Finns det något som kan få sån fart på en som värme? I fredags klockan 12.00 satte mitt sommarlov in... på papper är jag "ledig" från skolan nu! Sen ska jag inte gagga så mycket mer om det nu. Nej nu ska jag fylla den här bloggen med min storslagna sommar - så ska jag läsa detta en dag i vinter och komma ihåg alla tokigheter vi gjorde sommaren 2010!

Fredagen spenderades i en solstol, jag har hör och häpna fått ränder! :) Jösses vad det är skönt att bara ligga rakt upp och ner i solen när man inte gjort det på ett halvår och lite till. Senare på kvällen tog jag på mig min bästa Sex and the city outfit och begav mig hem till My för en fördrink! Sedan klapparade jag, My & Rebecca vidare till bion. "Hell to the yes" så himla mycket fina kläder där är... 1an är mycket bättre än 2an men det är ju ändå sex and the city och Samantha - vem kan inte älska henne?!

Lördagen var lugn på jobbet, sol igen! :) Jätte god middag hemma hos mamma och sen satte jag och My iväg till Anders för att fira hans födelsedag!

Idag - inte möö alls. Och såååååååå skönt är det!! Imorn ska jag jaga en klänning runt halva Skåne, jag har fått upp ögonen för en ny klänning till Paulas bröllop, och den är slut på Nelly... så nu vill det till en vansinnesjakt på detta stycke tyg... men den e så fin och jag har en nästan otäck förmåga att hänga upp mig på nåt och då finns det inga andra alternativ än att ge upp och ge med sig. 

På torsdag går jag på vanligt schema på jobbet... dagarna tills dess ska jag suga ut så mycket jag bara kan av!  

God Natt! :)

Visst är den JÄTTEFIN?? :D

Idol

"Det enda sättet att gottgöra att man ibland är lite för snyggt klädd är att alltid vara alldeles för bildad". /Oscar Wilde.

Den mannen är minsann alltid såå mitt i prick! Jag ska beställa en bok om honom nu, han har helt otroliga citat!
Lyssna bara på bokens titel: Nothing Except My Genius

Jag tror att det hade gjort oss gott att lyssna på Oscar Wilde lite då och då - faktiskt! Prova det om ni är lite nere nån dag.